ErhvervLæs om vores erhvervsløsninger

Innovative B2B muligheder

Vi kan kokkerer en individuel løsning til jer.

Vores system bygger på SaaS (Software as a Service) hvilket betyder, at I som kunde ikke skal foretage jer andet end at betale et månedligt fee for de ydelser I vælger at købe hos os. Dette betyder at vi let og enkelt kan skræddersy en løsning, som præcist dækker jeres behov.

  1. Vi kan hjælpe med at strukturere og berige jeres eksisterende opskriftsdata, således I kan bruge jeres opskrifter på helt nye og innovative måder.
  2. Vi kan levere en platform, som kan hjælpe jeres kunder med at holde overblikket. Tilbyd jeres kunder adgang til et let og overskueligt system, der hjælper dem med at minimere madspild, og manuelle indtastninger.
  3. Giv jeres kunder adgang til et eksklusivt system, som I har sat jeres eget personlige præg på, I vælger således selv hvilke data og informationer som jeres kunder får adgang til.
  4. Vi kan levere en komplet løsning, med server, datatrafik, apps og hvor vi opdaterer og udvikler systemet efter jeres ønsker.

Oplagte muligheder

1 - Strukturering af opskrifter

Vi ser rigtig mange virksomheder og web sider, som har rigtig mange gode opskrifter, ofte er disse opskrifter ikke struktureret således, at de virkelig kan bruges til innovative formål, som vi f.eks. gør det her på Måltidskasser.dk.

Vi kan tilbyde jeres virksomhed, at få jeres opskrifter struktureret i vores database, og derved vil de blive beriget med nye data, og få helt nye anvendelsesmuligheder.

Alle opskrifter og logik som f.eks. vores madspild motor kan tilgås via et API. I får således mulighed for at benytte alle jeres opskrifter og data på en helt ny og innovativ måde.

2 - Hjælp til Engroskunder

Styrken i vores system er en motor, som automatisk kan sende bestillinger til en leverandør ud fra en frit sammensat menu (madplan). Systemet fjerner altså alt det manuelle arbejde der traditionelt er når der skal bestilles varer fra en leverandør.

Har du en cafe, restaurant, et storkøkken eller lign., bruger du i dag, relativt lang tid på at lave bestillinger. Du skal finde varenumre, beregne mængden af mad, antal kuverter og ikke mindst finde på noget at lave. Indtastningerne forgår ofte manuelt eller over telefonen, og dette tager dyrebar tid fra kerneforretningen, nemlig at lave mad.

Systemet gør det muligt at vælge én eller flere opskrifter, og så finder den automatisk alle varerne, baseret ud fra antal kuverter og evt. søge kriterier, så som f.eks. økologi, eller lavt fedtindhold, hvorefter varerne er klar til bestilling. Det sparer kunden for en masse tid, og algoritmen der er bygget ind i systemet vil samtidigt være med til at spare penge, ved at minimere madspild, ved at stille forslag til menuen ud fra over 2000 opskrifter.

3 - Online Supermarked

Vores system er oplagt til at koble direkte på et allerede eksisterende online supermarked, og derved give jeres kunder en række fordele - og måske jeres virksomhed en konkurrencemæssig fordel i forhold til jeres konkurrenter.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har brugt 10.000 vis af timer og adskillige år på at bygge systemet. I har en unik mulighed for at springe denne tid og investering over, med en hostet løsning af vores system, som vi i fællesskab tilpasser jeres virksomhed.

4 - Andet

Som software virksomhed, kan vi umuligt gætte os frem til alle de anvendelsesmuligheder systemt kan have. Så sidder du derude, og kan se andre anvendelsesmuligheder til jeres virksomhed, så kontakt os endelig.Tak

Hal C2 Innovation - Stand: 018B

Food Fair 2015 Tak for interessen på Copenhagen Food Fair 2015.

Der har specielt været stor interesse omkring vores nyudviklede madspildsalgoritme, og det er dejligt at få bekræftet, at det ikke kun er på papiret det er en god og brugbar idé.

Stifter Thomas Kristensen på messe.

Få et tilbud

Ring nu på 28 91 27 27

Vi er en lille virksomhed med få beslutningstagerer. Hos os er der stor sandsynlighed for, at den der laver aftalen med dig, er den samme person, som selv kommer til at eksekvere det der bliver lovet.

Som lille iværksættervirksomhed, der brænder for det vi laver, og har som målsætning at leverer verdens bedste software til at handle dagligvarer online med, kan vi reagerer hurtigt på ændringer og ønsker I måtte have.

Kontakt os